Go to...

Уникално в световния футбол, рефер стана играч, ляв бранител – съдия

Няма да повярвате какво се случи на мач в 4-та аматьорска лига (зона Хасково). В двубой без значение от този четвърти роден коловоз на най-великата игра в средата на първото полувреме страничния рефер поиска да играе като нападател, а десния бранител на тима в жълто-зелено се съгласи. Главния рефер и дежурния делегат разрешиха тази размяна на местата. 

Така за пръв път в световната история рефер и играч си смениха ролите пред очите на близо 90 зрители на стадион Колодрума.

0099944

Българите пак сме новатори в определена сфера, този път пренаписахме правилата във футбола.

Двубоят приключи при резултат 4:3 за тима на ФК „Свиленград – II“, а през първата част ФК „Граничар“ в лилаво показа по-голямо желание за игра.

С няколко пропуска в средата на второто полувреме състезателите в лилаво не успяха да матират  вратата на ФК „Свиленград – II“. В крайното класиране този отбор остана на 3-то място, а първенец е ФК Хеброс от град Харманли.

Главният мениджър на тима и наставник на аматьорския тим Георги Георгакиев награди със специални пластики двама от футболистите на отбора.

За най-полезен играч MVP през сезон 2015/16 бе отличен Димитър Георгиев, а за най-добър вратар Севов. Вижте всичко най-интересно от двешната среща на стадион Колодрума.

About Reporter

Вашият коментар