Go to...

Свиленград 1921 с летен старт и сини шампиони от Левски в състава

Тимът на ФК Свиленград 1921 стартира официално своята подготовка за първия дял на първенството на Югоизточната В аматьорска футболна група. 

Треньорският щаб представи и три нови попълнения, които акостираха на спортния комплекс до Казино Стар Принцес от два тима,играещи в синьо. Първият нов играч, който показа класа и добра техническа и тактическа зрялост, бе Станислав Христов, който е само на 18 години и е вътрешен халф. Той за последно рита за шампионският тим в столичния Левски от стадион Раковски. Неговият колега Петър Христов, който също е на 18 години, също се представи на ниво.Същият играе като бек и централен защитник, което е нужно на тима с оглед различните тактически схеми.

DSC05331

Пехливанов – младши е един от най-големите таланти, родени в Свиленград. Той и Марин Найденов са в полезрението на тимове от Европа, които жадно търсят нови звезди за клубове от Англия и Испания.

Борис Б. е третият нов играч в тима от юга. Той е на 22 години и е познат с играта си в Спартак Пловдив. Същият е стабилен централен защитник, който на няколко пъти през миналия сезон спаси гладиаторите от сигурни попадения.

Тримата са нови, но и доста обещаващи, като се очаква нов елитен вратар, крило и двама футболисти на проби. Новите попълнения ще са между 6 и 7. Подготовката включва и лагер от 10-12 дни, като все още не е ясно къде ще е. Може на море, но и планиски курорт у нас също е опция пред тима.

Шампионът със сините от Левски – Калоян Пехливанов също отдели няколко минути, за да сподели своите впечатления от изминалия сезон за столичани, където той е твърд титуляр в отбранителната схема на тима от ст. Георги Аспарухов.

DSC05314

 

About Reporter

Вашият коментар