Go to...

1:1 със сините от Елхово във врящия котел „Колодрума“

В първата сериозна контролна среща футболистите на ФК Свиленград 1921 показаха добра физическа зрялост на фона на лятната жега и добре подредената формация на гостите от ОФК Елхово.

През първата част двата състава се опитаха да играят с едно докосване на топката и бързо изнасяне към противниковото наказателно поле. Анастас Попов за пореден път показа през тези първи минути своята класа и съветваше съиграчите си къде да застанат и как да се прегрупират от фаза защита във фаза нападение.

Гостите от своя страна седяха отлично тактически на терена. Все пак най-интересните моменти,които близо 100-те зрители видяха, станаха през второто полувреме. Съдията на два пъти спираше двубоя през първите две фази от времето, за да се освежат със студена вода заради горещото време. Термометърът на стадиона показа 37 градуса в късния следобед.

При едно центриране към купа от играчи в зелено и черно, най-съобразителен се оказа Анастас Попов, който с глава покачи на 1-0. Само минути по-късно гостите изравниха след нелепа грешка на защитниците на домакините.

 

DSC05560

DSC05565

DSC05562

DSC05559

About Reporter

Вашият коментар