Go to...

Поредна загуба в контрола на „южняците“, „Марица“ ни съсече с 4:3

След загубата с 4-2 от Миньор в Раднево, формацията на Георги Каменов-Устрема претърпя поредно разочарование. Този път това стана в Брацигово в контролна среща с Марица от Пловдив. 

Жълто-сините преди това успяха да направят равен мач. ФК Марица завърши 1:1 при гостуването си на състезаващия се във Втора лига тим на „Оборище“ (Панагюрище) в контролна среща, играна на стадион „Орчо войвода“. Тимът на домакините бе съставен на 90 процента от футболисти, израснали в школите на пловдивските отбори.

009

Играчите на Свиленград прекараха едноседмичен лагер в планинския курорт Брацигово. Там изиграха и контролен мач с Марица, загубен с 4-3

В следващия си мач момчета на Стоян Димитров показа по-добър синхрон и логично победиха на 30 юли в адска жега гостите от Свиленград с 4-3.В три поредни контролни срещи защитниците в зелено и черно получиха общо 9 гола, като само невероятните пропуски в първия двубой с Елхово бяха причина попаденията да станат 10 или 11 в сбор с тези в Раднево и Брацигово.

Добрата новина е завръщането на Сава Савов, който миналата година показа невероятна класа и в няколко двубоя помогна да не бъдат загубени точки в гостуванията ни.

Президентът на тима Иван Пехливанов ни увери, че този състав ще израства и няма да губи ключови точки като домакин, а в гостуванията си ще търси максимално добър резултат. Според него реалното място през този бъдещ сезон 2016-2017 ще бъде между 3-5 място в крайното класиране.

 

About Reporter

Вашият коментар