Go to...

Смазваща преса разби играта на ОФК Елхово, Алексиев и Савов вкараха за 2-0

Иван Алексиев, който през миналата година игра за тима на ПАЕ Драма, където стана голмайстор на тима от Гръцката Гама Лига, вкара великолепен гол при гостуването на ФК Свиленград 1921 на стадион Спортист в град Елхово.

През първата част гостите от Свиленград наложиха убийствена преса, която умело бе изградена от наставника Георги Каменов-Устрема. Разположението на играчите бе такова, че на противниковите халфове не им беше възможно да действат и да изнасят топката в предни позиции. Разбиващият вал бе солидно подсигуряван на високите топки от Анастас Попов.

Двубоят бе изгледан лично от Иван Пехливанов, инж. Георги Манолов и инж. Никола Динков. Редно е да отбележим зверзкото поведение на няколко привърженици, които плашиха реферите със саморазправа, въпреки това стабилното присъствие на МВР и служителите на реда спря евентуалните мераци на феновете на ОФК Елхово за нахлуване на терена. Стадионът е тотално обновен още преди 2 години, научихме ние.Като всички седящи места са напълно покрити.

DSC05921

DSC05916

DSC05913

 

 

About Reporter

Вашият коментар