Go to...

Безплодно първо полувреме срещу Миньор Раднево, 2:0 краен

Първото полувреме на стадион „Колодрума“ не предостави изключителни моменти на близо 200 зрители, дошли да наблюдават 3-тия кръг от „В“ ЮИ футболна група. Домакините упражниха натиск, като на три пъти можеше да влезе топката във вратата на синьо-жълтите.

През втората част с две попадения кариоките взеха трите точки. Съдийската тройка спести 2 атаки, които бяха маркирани като засади, а освен това не бе отсъдена дузпа за домакините. Сериозно трябва да се види и положението, при което топката срещна напречната греда и влезе зад голлинията, но при 0-0 съдията не посмя да зачете попадението.

През тези първи 45 минути при центриранията отново във фаза атака участваше Анастас Попов. Техника и бързина демонстрира Сава Савов, който бе с диригентската палка и раздаваше топката в предни позиции. Христо Стефанов показа мощ и сила, като на няколко пъти разбиваше атаките на гостите още в зародиш.

ВИЖТЕ ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ >>>>>>>>

През вторите 45 минути един от страничните рефери маркира две несъществуващи засади, а освен това не бе свирена 100% дузпа за игра с ръка. Преди първото попадение на златната резерва Костадин Желев, топката срещна напречната греда и влезе във вратата, но това не бе зачетено от хората в черно.

ГОЛМАЙСТОРИ ЗА ФК СВИЛЕНГРАД 1921 – КОСТАДИН ЖЕЛЕВ И ЯНЧО ЕНЧЕВ !!!!

Слаба видимост, непризнат гол

Слаба видимост, непризнат гол, топката тупва зад голлинията, вдига се прах, няма гол!

 

 

Ястребовото око, което UEFA препоръчва, показва ясно - има игра с ръка

Христо Стефанов стреля силно, топката с ръце е отклонена от защитник на Миньор Раднево

СПОРНИ МОМЕНТИ В ПОСЛЕДИТЕ МИНУТИ

>>>>

DSC06059

 

DSC06061

About Reporter

Вашият коментар